Yeni DS 9 Sedan

Citroen’den ayrıldıktan sonrasında bağımsız bir marka olarak yoluna devam eden Fransız lüks vasıta üreticisi DS, yeni sedan modelini müşterilerinin beğenisine sundu.Yeni DS 9 Sedan modeli premium düzey lüks araç-gereç ve işçilik kalitesi ile öne çıkmayı başarıyor. Yarı Otonom sürüş özelliklerine haiz olan DS 9, konfor odaklı bir seyahat vaat ediyor.Devasa aks mesafesi ile beraber 5 metreye yaklaşan uzunluğa haiz DS 9, bilhassa arka yolcular için geniş bir yaşam alanı ve masajlı koltukları ile makam araçlarına göz kırpıyor.Eylül ayında Türkiye’de de satışa sunulması beklenen Yeni DS 9 Sedan modelinin tanıtım videosu dünyaca meşhur Paris Louvre Müzesi’nde çekildi.