2023 Cadillac Escalade-V Tanıtıldı: Tasarım ve Özellikleri

2023 Cadillac Escalade-V Tanıtıldı: Tasarım ve Özellikleri

Amerikalı lüks otomobil markası Cadillac, içinde Chevrolet’in de bulunmuş olduğu General Motors grubunun bir parçasıdır. Geçtiğimiz günlerde oldukça tutulan SUV modeli Escalade’in performanslı versiyonu 2023 Cadillac Escalade-V tanıtıldı. Marka, performans modelinde kuvvetli V8 ünitenin yanı sıra motor ve süspansiyon güncellemelerini de ekledi. “Otomobil endüstrisinin en kuvvetli tam boyutlu SUV’si” olarak iddia etmiş olduğu modelinin ABD fiyatı 149,990 dolar. Şirket yeni modelini bu yaz sonunda satışa çıkarmayı hedefliyor.
2023 Cadillac Escalade-V Tanıtıldı: Daha Sert Görünüm

Otomobil, ağabeyi Escalade ile karşılaştırıldığında daha sert görünüme haiz. Yeni performanslı model, krom kaplamadan ve parlak görünümden tamamen uzak. Cam pervazları, alt trim parçaları ve arka difüzorü çevreleyen egzoz uçları benzer biçimde ızgarası da tamamen siyah. Jant seti ise 22 inç olup siyah ve antrasit rengiyle dikkat çekiyor. Şirket, yeni modelinde yaz lastikleri yerine dört mevsimlik bir 275/55R-22 seti ile beraber satışa sunacağını belirtti.
682 Beygirlik Performans Motor!

Yeni performanslı SUV’nin kalbinde 6.2 litre V8 birim yatıyor. Ek olarak markanın CT-5 Blackwing olarak bildiğimiz sedan modelinde de kullanılan kuvvetli motor burada da karşımıza çıkıyor. Aracın motoru toplamda 682 beygirlik güç ve 885 Nm tork üretiyor. Üretilen güç ise 10 vitesli otomatik şanzıman ve SUV’lerde alışık olduğumuz dört tekerden çekiş ile yönlendiriliyor. Aracın 0-100’e hızlanması 4.4 saniye ve çeyrek mil zamanı da 12.7 saniye olarak açıklandı.
2023 Cadillac Escalade-V’nin Güvenlik Sistemi
Marka, yeni performans modeli yolcuları güvende tutmak için gelişmiş güvenlik sistemleriyle donattı. Bir öteki özellik ise otomatik acil frenleme ve hız sabitleyici ile araçtaki yolcuların güvende gezi etmesini için akıllı sürücü asistanı.
Öteki Teknik Özellikler:

Gelişmiş Güvenlik – Vehicle Override
Alüminyum Alaşımlı Çift Turboşarjlı V8 Motor w/Argonne T4 Yakıt Dağıtım Sistemi
Intelligent Driver Assist Suite (iDAS)
18″ (45,72 santimetre) Bıçak Kol Jantları
8 Yolcu Koltuğu
Bose® Performans Serisi Ses Sistemi, Etken Gürültü Önleme Teknolojisi ve 14 Hoparlör
Çevre Görüş Kamerası

Yeni Performans Modele Hususi Sürüş Güncellemeleri!
Marka, Escalade-V modeline hususi olarak araçta sürüş dinamiklerinin ayarlanmasına yardım eden V-Mode sunuyor. Süspansiyon, motor sesi, direksiyon tepkisi için Tour ve Sport olmak suretiyle iki değişik ayara da haiz. Bunlara ek olarak performanslı SUV’de Launch Denetim adında olan kalkış kontrolü fonksiyonu da mevcut.
2. El Cadillac İlanları!

arabacı avatarı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.