Tata Indica nasıl bir araba Alınır Mı ?

Tata Indica nasıl bir araba Alınır Mı ?

Tata Indica nasıl bir araba Alınır Mı ?

Hindistan ülkesinin dünya piyasasına süratli bir giriş icra eden otomobil markası Tata, bilhassa ucuz otomobil üretmesi ile biliniyor. Devletimizde de birçok modeli bulunan markanın Indica modeli en fazla ilgi gören otomobili olmuştur. Tata Indica aracına, tasarım açısından bakılmış olduğu süre bazı otomobillerden esinlendiğini söylemek gerekir. Bilhassa Hyundai markasının kusursuz bir üretimi olan Getz modelinden esinlenerek bazı tasarım çizgileri gerçekleştirilmiştir. Tata mühendislerinin yapmış olduğu Ar-Ge çalışmalarının neticesinde vatanımızda yalnız iki tane motor seçeneği ile karşımıza çıkmaktadır.

ata Indica modelinde kullanılan motorlar yalnız 1.4 lt hacme haiz 50 Hp ve 70 Hp’lik dizel motorlara haizdir. Performans olarak fazla bir beklentisi olmayan ve ek olarak şehir içinde park problemi ve ekonomik açıdan düşük yakıt tüketimi isteyenlere son aşama keyifli bir modeldir. Modelin 1.4 lt 70 Hp güç üreten modeli 135 Nm benzer şekilde orta aşama sayılabilecek tork üretmektedir. 1130 Kilogram ağırlığındaki Tata Indica 0-100 km/s hıza 15 saniye benzer şekilde uzun bir sürede çıkmasına karşılık şehir içinde 50 km/m hızla gitmek isterseniz bu hıza kısa sürede çakabildiğini söyleyebiliriz. Tata Indica averaj yakıt tüketimi 5 lt civarındadır.

Tata Indica fazla bir performans beklentisi olmayan düşük araç-gereç kalitesi altında ABS fren sistemi, klima, hidrolik direksiyon, elektrikli camları, uzaktan kumandalı merkezi kilit, sürücü ve yolcu hava yastığı donanımları yönünden fiyatına nazaran oldukca iyi bir donanıma haiz bir araçtır. Meydana getirilen testlerde beklentiyi fazla karşılayamasa da Hintli otomobil üreticisini en azından daha uzun sürede kazanabileceği tecrübeler açısından son aşama başarıya ulaşmış bir modeli diyebiliriz.

arabacı avatarı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.