BMW X3 nasıl Bir SUV Alınır Mı ? Özellikleri Neler

BMW X3 nasıl Bir SUV Alınır Mı ? Özellikleri Neler

BMW X3 nasıl Bir SUV Alınır Mı ? Özellikleri Neler

Alman otomobil devi BMW’nin orta derslik arazi aracı olan X3 yeni çizgi ve tasarım değişikliği ile kullanıcıları ile buluşmaya hazırlanıyor. Aracın bundan önce ki kasasına nazaran oluşturulan son aşama güzel duyu ve gölgelendirme yapılmış çizgileri aracı daha da heybetli hale getirmektedir. BMW mühendislerinin son aşama başarı göstermiş bir Ar-Ge çalışmasından sonrasında ortaya çıkan bu model daha kaslı ve heybetli bir görünüme haizdir.

Son yıllarda vasıta kullanıcıları tarafınca fazlaca fazla tercih edilen SUV ve Crossover modelleri içinde de markalar içinde tatlı bir rekabet söz mevzusudur. BMW markası da kendi segmentinde bulunan Nissan Qashqai, VW Tiguan ve Audi Q3 modelleri ile yarışmaktadır.

BMW X3 modelinde iç tasarımında da son aşama yürekli çizgilerden oluşturduğu kokpit ve özenle hazırlanmış olan deri koltukları aracı içerde bulunanlara fazlaca kuvvetli kıldığı benzer biçimde ek olarak güvenli bir görünüm oluşturmaktadır. Aracın yeni tasarımı oldukça iyi olması ve kullananların memnun kalmasını elde eden görünümü acaba motoru ile ne kadar uyumlu.

BMW X3 modelinde Türkiye pazarında bir tek bir tane motor seçeneği sunmaktadır. 2.0 lt motor hacmine, 184 Hp’lik bir güç ile donatılan bu motor 380 Nm benzer biçimde devasa yükseklikte bir torka haizdir. Son aşama başarı göstermiş bir çalışmanın ürünü bu vasıta her türlü sıkıntılı koşulda kolaylıkla baş edebilecek bir güce haizdir. BMW X3 modelinde xDrive adında olan sürüş sistemi ve TwinPower olarak isimlendirilen Turba dört silindirli dizel motoru kullanmaktadır. Bu motorun en güzel yanı istenilen güç performansını her türlü koşulda sağlamış olduğu benzer biçimde yakıt ekonomisine nazaran rakiplerinin fazlaca önünde bir markadır. Kent içinde 6,1 lt tüketen aracımız kent haricinde bu rakamı 5,3 seviyelerine kadar indirmektedir. Üstelik bu performansı yarı otomatik bir şanzıman ile gerçekleştirmektedir.

arabacı avatarı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.