Skoda Yeti 1.6 Tdi nasıl bir araba ?

Skoda Yeti 1.6 Tdi nasıl bir araba ?

Skoda Yeti 1.6 Tdi nasıl bir araba ?

Skoda markasının yüzleri güldüren modeli Yeti modeli Türkiye’nin en sevilen Suv ciplerinden birisi olmayı başardı. Kullanıcısı tarafınca çokça sevilen oldukça ilgi gören ve halen ikinci elde peynir ekmek gibisinden yoğun rağbet gören bu model oldukça konforlu ve güvenli.

Skoda Yeti 1.6 TDİ DSG modeli ile fazlaca iyi bir uyum içinde. 7 ileri yarı otomatik şanzımanı ile fazlaca iyi bir uyum elde eden vasıta ilk bakışta yakıt ekonomisi ile göze çarpıyor. Öne çıkan ikinci en mühim unsur ise ikinci fiyatlarının fazlaca uygun olması kullanıcısının iştahını kabartıyor. İkinci eldeki 75 ile 90 bin fiyat bandı ile oldukça dikkat çeken bu model vereceğiniz her kuruşu fazlası ile hak etmeyi başaran bir otomobil.

80-90 bin tl içinde fiyat performans otomobili olma özelliği taşıyan bu vasıta bu fiyata aldığınız yada alacağınız en iyi performansa haiz otomobil olma hususi durumunu taşıyor. Son aşama sağlam, performanslı ve ekonomik olan bu vasıta yakıt tüketimi mevzusunda ise kullanıcısını son aşama memnun etmeyi başarıyor. Yeti yakıt tüketiminde yol bilgisayarında şehirler arası 5.0 litre kent içinde 5.6 litre yakıt tüketerek sınıfının minimum yakıt harcayan otomobil olma hususi durumunu taşıyor.

Skoda Yeti Fiyatı ise fazlaca cazip. Şuan bayiden sıfır yeti almak isterseniz eğer yok. Bundan dolayı yerine yeni çıkartılan Karoq modeli yetinin yerine çıktı. Skoda Karoq fiyatı ise maalesef beklenilenin fazlaca üstünde bir fiyat ile piyasaya çıkmış olması müşterisinde hayal kırıklığına sebep oldu. 170-180 bin tl fiyat bandında olan Karoq bekleyen müşterilerin bir bir çok bu yüksek fiyat politikası sonrası caymak durumunda kaldılar. Hal durum bu şekilde olunca Yeti’ye olan talep bugünlerde bir fazlaca artmış durumda. Tiguan’da bulunmayan 1.6 Tdi Dsg kombinasyonunu olmayışı ise kullanıcıyı bu araca bir fazlaca yönlendirmiş durumda.

Skoda Yeti Yol Tutuşu Bizlerden Tam Puan Aldı

Arazi ve asfalt yol koşullarında aracı birazcık zorladığımızda fazlaca pozitif yönde yanıtlar aldık. Arac hakkaten yola fazlaca iyi tutunuyor. Oldukca dengeli ve keyifli bir sürüş imkanı sunuyor. Yarı sert durumda olan süspansiyonlar ise uzun yolda aracın yere oturmasını fazlaca iyi sağlıyor. Bu sertlikte süspansiyonlar iç tarafta ise sanılanın tam aksine iç tarafta son aşama konforlu gezi etme imkanı sunuyor. Derslik standartlarına bakıldığında en iyi compakt suv olma hususi durumunu taşıyan aracımızın başlıca rakipleri Nisan Juke, Nissan Qasqai, Volkswagen Tiguan, Dacia Duster modelleri ile yarışıyor. Başlıca rakiplerinden daha geniş iç hacim sunma hususi durumunu bulunduran Yeti’nin yakıt tüketimi mevzusunda ise eline su dökecek rakibi bulunmuyor.

Editörün Notu: Bu fiyata alınabilecek şuan için en iyi compakt suv vasıta olma hususi durumunu taşıyor. Vasıta fazlaca kaliteli malzemelerden üretilmiş, bu araca audi yada mercedes markası önüne koyarsanız bu vasıta yok satar. Skoda markasının en kaliteli araçlarından biri olma hususi durumunu taşıyan Yeti bence bu sınıfta alınabilecek en kaliteli fiyat performans otomobili diyebiliriz.

arabacı avatarı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.