Hyundai i10 nasıl bir araba ?

Hyundai i10 nasıl bir araba ?

Hyundai i10 nasıl bir araba ?

Ergonomik ve geniş bir kent otomobili arıyorsanız Hyundai i10 listenizin en üstünde olmalıdır. SEAT Mii, Skoda Citigo ve Peugeot 108 benzer biçimde rakip kent araçlarından daha pahalı fakat iyi standart donanım seviyeleri ve muhteşem bir beş senelik güvence ile geliyor.

İ10’un en büyük satış iddialarından biri ergonomik iç mekan. Kabin kalitesi de yumuşak dokunuşlu plastikler yardımıyla son aşama iyidir. Alıcılar 1.0 ve 1.2 litrelik benzinli motorlardan birini seçebilirler. Her ikisini de çalıştırmak oldukca ucuz, sadece tertipli olarak otoyol kullanıyorsanız 1.2’nin extra gücü daha iyi bir seçenek haline getiriyor. Tüm modellerde merkezi kilitleme, bir USB portu ve elektrikli ön camlar bulunuyor. i10 bir kent otomobili olmasına karşın, 112 kph bir seyir hızı yardımıyla güvende hissediyorsunuz ve uzun yolculuklar için de yeterince sessiz bir vasıta. Tüm i10’lar arabayı beş yıl yada 100.000 mil kapsayan bir güvence ile beraber geliyor.

Yeni i10’da yalnız iki motor var, ikisi de benzinli motorlar. İlki üç silindirli ve mütevazi bir 66 beygirlik güce haiz. Aracın 0’dan 100’e çıkması 15 saniye sürüyor. Öteki motorun ise 159 kph lik bir üst hız sınırı var. Dört silindirlik aygıt 87 beygir gücüne haiz ve 0’dan – 100’e üç saniyede çıkıyor. Bu motor daha iyi bir performans sağlıyor fakat ekonomik değil. Aracın otomotik ve manuel olmak suretiyle iki vites seçeneği bulunuyor. Eğer ekonomik bir mod istiyorsanız manueli tercih etmelisiniz. Otomatiği seçecekseniz oldukca daha çok vergi ödemeye hazır olun.

arabacı avatarı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.