Toyota Gt 86 Ve Subaru Brz Aralarındaki Fark Nasıl Araba Alınır Mı?

İki aracında hiçbir farkı yoktur.Toyota Gt 86 ve Subaru Brz ortak olarak geliştirdiği 2 kapılı coupe şeklinde 2012 yılında üretimi başlayıp günümüze kadar devam eden ve 2016 da makyajlanarak 5 bg güç arttırımı sağlanmış Türkiye’de pek piyasası olmayan 150-200 bin arası fiyatları olan,Turbosuz yani Atmosferik motoru olan 2.0 litre 200hp gücünde Boxer motorlu spor arabadır.

Boyunuz 1.80 üzeriyse zor girersiniz içine,arkada oturma mesafesi çok dar,İyi yakıt yer Ort. 9-10 litre kadar,Turbosuz olmasından dolayı serilik beklenemez,Ama ortalama 20 bin masraf ile Supercharger yapılarak çok fazla tat alınır.Kronik olarak yağ yakma sorunu oluyor bu araçlarda,Yağ soğutucu takmak şart.

Tam bir modifiye aracıdır stg1 stg2 kaldırır ekstrası için yükleme yapmak lazım,Ve sıfır almak için test sürüşü yapmanız imkansız,Toyota’da Subaru’da test aracı bulundurmuyor.Otomatik olanla zevk alamazsınız alacaksanız manuel almanız lazım.

Görüntüsü şıklığı iç kalitesi tartışılmaz mükemmel bu araçta,Trilyonluk araca biniyorum hissiyati verir ve çok nadir olduğundan gözler üstünüzde olur,Kısaca evliye karı boşatır,Bekarı evlendirir 🙂