Alt – Orta Sınıfın Otomobilleri Kullanım Amaçları

Alt – Orta Sınıfın Otomobilleri Kullanım Amaçları

Tamamımız iyi bir otomobil sahibi olmayı ister bir tek ekonomik imkanlar el vermediğinden dolayı imkanının yettiği en iyi otomobile haiz olmak ister kimileri. Türkiye’de hani otomobil markası hangi kesim kullanıyor.

Renault 12: Nam-ı kıymet Reno, köylerde ve engebeli yerlerde oturanlar tercih eder genel olarak. Altının yere yüksekliği ve sorunsuz olmasından dolayı tercih edilir. Aslına bakarsanız sorun çıkartacak bir tarafı da yoktur bu otomobillerin. Üretimi 2000 senesinde son bulmasına rağmen vatanımızda eşeklerin yerini halen doldurmaktadır. Onları heran bir tarla yolundan çıkarken görebilirsiniz.

Tofaş Şahin Doğan: Eline 10 bin lira kadar geçen şehirde yaşayan gencimiz almıştır bu arabayı. Modifiye görmemiş hiçbir yeri yoktur. Gencimiz içine oturduğunda kendini m3’te zanneder arkadan çekişli olması en büyük alınabiliritesi olmasını sağlar.



Tofaş Kartal: genel olarak arka camında şöyleki yazar ” Her türlü boya badana işleri itina ile yapılır. baca temizlenir” bu işi icra eden dostlar anlaşmış benzer halde kartal’a binmektedir. 





Renault 9 Broadway: Orta yaşlı işyar abimiz kirada oturmaktadır ve tek maaşla ev geçindirmektedir. Yalnız otomobil isteğine de fazla gem vuramaz. İşte bu abimizin otomobil isteğini Broadway karşılar.



Renault Clio: Tek maaşla geçinen bir tek evi kendisinin olanlar biner genel olarak. Binmiş olduğu süre e250 mercedesle gidiyormuşçasına basar, O direksiyondaki airbag yazısının onu her şeyden koruyacağını düşünür. 



Dacia Duster: Motoru, şanzumanı her şeyi bir otomobil olmasına rağmen sırf jipe benzediği için almaktadır sahipleri. Mantık basittir, jip olsun hemde ucuz olsun. Almadan ilkin evde karı koca içinde muhakkak şu konuşma geçer, ” Ayşe bak görecen tamamımız Ahmet cipe biniyor diyecekler!”

arabacı avatarı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.