Simit Tüp Kaç Litre Gaz LPG Alır 2023?

Simit Tüp Kaç Litre Gaz LPG Alır 2023?

Aracınıza lpg taktıracaksınız ve bagajda yer kaplamasın istiyorsunuz. Bunun için size simit tüp öneriyorlar. Peki ya simit tüp kaç litre otogaz alır.

LPG tanklarında simit tüpün avantajları olmasıyla beraber dez avantajları da var. Tek pozitif yanları bagajda yer kaplamaması. Bir tek dez avantajları daha fazlaca Bu biçim şeyleri saymak gerekirse.

Simit tüp dezavantajları

  • Yedek lastik bagajın içinde duruyor yada stepne asla olmuyor. Bunun sonucunda da bagajda sabitlenemeyen ve oradan oraya kayan bir yedek lastik
  • Simit tüpün hacmi daha küçük olduğundan sürekli doldurma ihtiyacı olması.
  • Simit tüpün bazı araçların stepnesinin küçük olması sebebiyle bagajın tabanında yer edinen kaplamayı havaya kaldırması

Şuan için piyasada 2 çeşit simit tank kullanılıyor. Bunlar 35 litrelik ve 40 litrelik tanklardır. 35 litrelik simit tank 28 litre gaz alırken, 40 litrelik tank ise 33 litre gaz almaktadır.

Simit tüp taktırdıktan sonrasında yedek lastiği araçtan çıkaracaksanız. Aracınızda ne olursa olsun patlak kapan gazı almalısınız.

arabacı avatarı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.